3 gratis offertes

Vandaag sturen 3 aankoop- of verkoopmakelaars u een gepast voorstel. Deze offertes zijn gratis en vrijblijvend en geven inzicht in kosten en mogelijkheden.

De voordelen?

• Alleen de beste makelaars
• Scherp geprijsde offertes
• 100% vrijblijvend

Hoe het werkt?

• Maak uw woonwensen kenbaar
• Ontvang  aanbiedingen dezelfde dag
• Maak simpel de beste keuze

Makelaars vergelijken

Nadat u vrijblijvende aanvraag heeft ingediend zullen de 3 beste verkoop- of aankoopmakelaars uit uw directe omgeving een gepaste offerte en hun tarieven aan u toesturen. U krijgt een duidelijk beeld van de kantoren, waarna u op uw gemak bepaalt met wie u desgewenst nader kennismaakt.

Bij het kopen van een woning is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar vaak een verstandige keuze. Niet alleen behoedt hij u voor fouten, maar bespaart ook geld door een uitstekend onderhandelingsresultaat. Wist u overigens dat een makelaar niet tegelijkertijd aan- en verkoopmakelaar mag zijn?

Testimonials

  • "Heel fijn om op deze manier de juiste aankoopmakelaar te kiezen. Omdat de makelaars weten dat er concurrentie is geven ze direct een scherpte prijs. Ook vond ik het belangrijk dat ik via dit netwerk een goede adviseur kreeg met veel ervaring. Prima service."

    J. Butijn Rotterdam
  • "Wij zochten een ervaren aankoopmakelaar die veel van de prijs af kon krijgen. De woning stond namelijk al 15 maanden te koop. Uiteindelijk erg blij met het aankoopbedrag en de hulp van de onderhandelmakelaar."

    Vincent Spruit en Marjan de Jong Dordrecht
  • "Al diverse malen is er een leuk huis aan ons neus voorbijgegaan. Je komt er gewoon niet tussen zonder een aankoopmakelaar. We hebben nog wel 3 woningen laten lopen maar uiteindelijk is het gelukt met behulp van de aankoopmakelaar op de hoek (met korting!)."

    Jeroen en Sabine Jansen Amsterdam

Voordelen aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar biedt u vaak vele voordelen. Deze ervaren deskundige kan niet alleen uitstekend onderhandelen over de prijs, bespaart voor u tijd en moeite, is problemen voor, begeleidt van A tot en met Z en zorgt dat u in deze hectische markt niet achter het spreekwoordelijke net vist.

U heeft een onderzoeksplicht!

Een aankoopmakelaar controleert vóór de aankoop een aantal belangrijke zaken die u als koper verplicht bent te onderzoeken. Uw aankoopmakelaar begeleidt u met de afspraak en deelt zijn expertise.

Hoe gaat u bijvoorbeeld om met verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, erfpacht, achterstallig onderhoud en zijn er zaken in het bestemmingsplan die belangrijk zijn na te gaan?

Bereik de laagste koopsom

Uw  vertegenwoordiger zal de woning waarderen
en beoordelen of de gestelde vraagprijs marktconform is. Hij zal deskundig onderhandelen, waardoor de  kosten van de aankoopmakelaar meestal eenvoudig worden terugverdiend. Indien er overboden moet worden zal hij met u bespreken of de getaxeerd zal worden zodat u niet teveel betaald.