Ontvang gratis 3 vrijblijvende offertes

Op korte termijn sturen 3 aankoop- of verkoopmakelaars u een voorstel. Deze offertes zijn altijd gratis en geven inzicht in de kosten en mogelijkheden. Daarnaast krijgt u een eerste gevoel bij de verschillende makelaars. Vervolgens besluit u zelf welke makelaars u desgewenst uitnodigt voor een persoonlijke kennismaking.

Een keuze maken op basis van uw wensen

Door makelaars te vergelijken krijgt u meer inzicht in de kosten en kwaliteit van afzonderlijke adviseurs. De kosten zijn vaak mede afhankelijk van uw wensen van bijvoorbeeld de aankoopmakelaar; regelt de aankoopmakelaar de aankoop van uw huis van A tot Z of neemt u diverse taken van de makelaar over om zodoende kosten uit te sparen? Bent u vaak te laat voor de woningen, dan is een zoekopdracht een veel gekozen optie om het gewenste resultaat te bereiken.

Aankoopmakelaars vergelijken in uw regio

Als u van plan bent om een huis te kopen dan is het inschakelen van een deskundige aankoopmakelaar vaak een slimme keuze. Maar welke aankoop- of verkoopmakelaar kiest u en waarom? Het vinden van een goede makelaar begint bij het vergelijken van kwaliteitsmakelaars in uw gemeente.

Kwalitatieve makelaars staan voor u klaar

 Bij ons zijn een groot aantal kwaliteitsmakelaars aangesloten. Deze zijn onder andere geselecteerd op basis van klanttevredenheid welke wij blijvend periodiek tegen het licht houden, waardoor alleen de beste aankoopmakelaars aan u worden voorgesteld.

De makelaars in ons bestand zijn altijd aangesloten bij een branchevereniging (NVM, VBO, VastgoedPRO) en hebben altijd een beroepsaansprakelijkheidsverzekering tegen eventuele gemaakte fouten en aangesloten bij een onafhankelijke tuchtcommissie bij geschillen.

Vergelijk kosten per aankoopmakelaar

De kosten van de aankoop makelaar kunnen op verschillende manieren zijn opgebouwd. Een traditionele aankoopmakelaar hanteert opstartkosten en hanteert aanvullend een courtage, bijvoorbeeld 1,5% van de koopsom.

Andere makelaars hanteren een vast tarief (all-in tarief) en weer anderen stellen hun beloning (vaak met een minimum) afhankelijk van het onderhandelingsresultaat wat zij voor u bereiken. Omdat aankoopmakelaars in de regel hun tarieven niet openbaar maken op internet laten de kosten per kantoor zich moeilijk vergelijken. De oplossing hiervoor is het aanvragen van meerdere offertes via ons voor aankoopmakelaars in uw regio, die ook direct hun laagste prijs kenbaar maken.

Offertes geven duidelijk inzicht in prijs én kwaliteit

Als u makelaars vergelijkt via onze website dan krijgt u direct inzicht in de kosten per adviseur werkzaam in uw gemeente. De offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend, waardoor u tot niets verplicht bent. Op basis van de offertes kunt u nader kennismaken met een geschikte makelaar waar u een goed gevoel bij heeft.