Gratis aanvragen in uw regio
Als deelnemende aankoopmakelaar ontvangt u van ons gratis aanvragen in uw regio. De aanvragen zijn afkomstig van personen die op dat moment actief op zoek zijn naar een aankoopmakelaar in de begeleiding naar de aankoop van hun woning.

Kies uw werkgebied

U bepaalt zelf het gebied waarin u aanvragen wilt ontvangen, bijvoorbeeld alleen aanvragen uit specifieke gemeenten of gebieden.

Alleen betalen bij resultaat
Iedere ontvangen aanvraag betaalt u een fee voor van 20 euro. Er zijn geen abonnementskosten of opstartkosten. Zodoende betaalt u alleen voor resultaat.
De offerte-aanvragen die binnenkomen worden gecontroleerd op kwaliteit, waardoor u alleen bij kwalitatieve aanvragen toegestuurd, waarmee u direct praktisch van start kunt gaan.

De aanvragen die wij doorsturen bevatten altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres. Zodoende kunt u als aankoopmakelaar eenvoudig en snel contact opnemen met de aanvrager op de manier die u het beste past.

Zelfs als er onverhoopt een aanvraag van lagere kwaliteit zou worden doorgestuurd, dan is er voor u niets aan de hand want wij zullen deze dan terugnemen.

Wilt u deelnemen?
Vul dan uw bedrijfsgegevens en uw werkgebied in.
Als u zich heeft aangemeld, komt u direct in aanmerking voor gratis aanvragen van potentiële klanten die nú op zoek zijn naar een goede aankoopmakelaar in de opgegeven regio’s.

Wij zullen uw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden